00:00 - 00:00

DESPRE KARAOKE

Oaspeţilor clubului DRIVE le propunem să viziteze sala Кaraoke, dotată cu sisteme audio Hi-Tech de ultimă generaţie. Interiorul splendid al Кaraoke DRIVE, realizat în stilul sălii de bază DRIVE , va dărui oricărui vizitator senzaţia de sarbatoare şi confort, dispunându-l la creativitate. De asemenea, pentru a Vă asigura “fluxul” de energie creativă, Vă stă la dispoziţie meniu exclusiv de băuturi cu o bogată listă de coctailuri “de autor”.

Doar la noi veţi găsi:

- Sunet profesionist

- Ecran imens de proiecţie şi cu plasmă

- Un back vocal profesionist

- Prelucrare individuală a vocii

- O colecţie enormă de muzică, reînnoită permanent

- Înregistrare disc solo

- Doua sali Vip pentru festivitati individuale

- Posibilitatea de a Vă manifesta pe scenă capacităţile vocale

- O bucătărie excelentă

- Personal serviabil şi binevoitor

Dăruiţi această seară Dvs. şi prietenilor dragi! Atmosfera prietenoasă şi distractivă din club Vă va ajuta să Vă destindeţi la maxim şi să Vă încărcaţi cu energie pozitivă pentru mult timp!Am creat toate condiţiile pentru a Vă realiza potenţialul creativ. Simţiţi-Vă vedetă!

În clubul nostru Karaoke e salutabilă atmosfera de sărbătoare, plină de veselie.Vă rugăm să luaţi cunoştinţă cu regulile noastre:

- Toţi musafirii noştri au drepturi egale.

- Pentru a comanda o piesă, apelaţi la catalogul de piese, alegând, în prealabil compoziţia preferată. Numărul piesei se notează pe fişa, care o găsiţi pe măsuţă şi o transmiteţi regizorului de sunet, prin intermediul chelnerului.

- Cântecele se interpretează în ordinea măsuţelor, doar câte două, indiferent de numărul oaspeţilor din jurul mesei.

- Cererile se depun înainte de a Vă ajunge rândul, în caz contrar acesta trece la altă masă. În caz de eroare în comandă, se pune piesa următoare din solicitare, iar dacă aceasta lipseşte, rândul se transferă la următoarea măsuţă.

- În caz că vreunul dintre oaspeţi a deteriorat bunurile ce aparţin clubului, primul e obligat să compenseze prejudiciul, conform notei de plată prezentate.

Toate divergenţele se soluţionează prin intermediul administratorului. Dragi oaspeţi, suntem întotdeauna disponibili să Vă ascultăm doleanţele şi vom face tot posibilul pentru realizarea acestora!

Vă aşteptăm cu drag în ospeţie!

Karaoke DRIVE lucreaza pentru Dvs vineri si simbata de la orele 22:00

FC/DC

Adresa : str.Maria Cebotari 18
Infoline : 0-69-646464 / 0-79-646464

www.driveclub.md
www.facebook.com/DriveNightClub
www.youtube.com/user/drivenightclub
www.twitter.com/DriveNightclub
www.instagram.com/Drivenightclub

Contactaţi-ne


* cîmpurile obligatorii


  =